logo Omaseks.eu

Omaseks.eu

Niet tevreden over Omaseks.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omaseks is een seks datingsite met fictieve profielen. De berichten worden tevens beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat de experts over omaseks.eu zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Onderzoek wat de eerlijke erotische datingsite zijn met echte profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

omaseks review

omaseks is een seks datingsite met nep profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De reacties worden hierbij beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je in de meeste gevallen ook meteen een dure bundel vooruitbetalen van op z'n minst meer dan €17,-, oplopend tot wel €219,50 per creditpakket. Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd bericht. Daarentegen betaal je bij de meest dure creditbundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste creditbundel betaal je tot €1,75 per berichtje. Uiteraard is het niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben met de profielen op deze datingsite al laten ze bijna altijd overkomen dat dat wel gewoon kan.

Ingeschreven op Omaseks.eu?

Dus ben je lid van omaseks, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor omaseks.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

omaseks account verwijderen

Meestal maken sites als deze het hun leden eigenlijk onmogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de beste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je omaseks account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna surf je naar: "http://omaseks.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te beëindigen

Let op: Je omaseks eventuele credits en berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Joop (67 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Omaseks.eu niet aan Ik verwachten teveel denk ik want het blijft hier alleen

Ik verwachten teveel denk ik want het blijft hier alleen bij gesprekken voeren, dat is toch niet waarom je op een sex website zit of ben ik nou van gisteren? ik denk het niet!

auteur van de beoordeling
Kenny (67 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Omaseks.eu niet aan Helemaal niks is hier te halen zeg ik u nu direct schrijf

Helemaal niks is hier te halen zeg ik u nu direct schrijf u uit als u staat ingeschreven want hier is het een typisch geval van uitmunterij.

auteur van de beoordeling
Sepp (62 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Omaseks.eu niet aan Als oma seks wilt dan moet oma er wel tijd voor

Als oma seks wilt dan moet oma er wel tijd voor hebben. Deze oma's spreken niet af want ze hebben altijd wel iets te doen. Het is 24/7 druk zijn en nooit aan een date kunnen denken. Dan kan ik zeggen dat een en een twee is.

auteur van de beoordeling
Nikolai (74 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Omaseks.eu niet aan Welke oma heeft het nou te

Welke oma heeft het nou te druk? Alle vrouwen zijn alleen maar bezig en hebben geen tijd. Maar wel uitnodigende berichten versturen.