logo Rijpenlekker.nl

Rijpenlekker.nl

9
Niet tevreden over Rijpenlekker.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpenlekker is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. rijpenlekker berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpenlekker.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpenlekker zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpenlekker review

Rijpenlekker is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tientallen berichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Echter is het nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op rijpenlekker.nl?

Dus ben je een van de profielen op rijpenlekker, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor rijpenlekker.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rijpenlekker uitschrijven

Je rijpenlekker account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "rijpenlekker.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je rijpenlekker eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!