logo Rijpeaffaire.nl

Rijpeaffaire.nl

Niet tevreden over Rijpeaffaire.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpeaffaire is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. rijpeaffaire berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts rijpeaffaire.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpeaffaire zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpeaffaire review

rijpeaffaire.nl is een erotisch dating platform die gebruik maakt van door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Dit vermelden ze ook helemaal onderin hun website weggestopt in het midden van de moeilijk zichtbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op rijpeaffaire zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je betalen per berichtje. Daarnaast worden alle reacties die je binnen krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Wanneer je op zo een reactie reageerd wordt dit bericht gevoerd met een berichten centrale. Deze chatters krijgen over het algemeen een commissie per bericht dat ze versturen of ontvangen. Vervolgens word je binnen de kortste keren na het registreren overdonderd door de vele reacties van deze fake profielen. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om goed uitziende vrouwen.

Daarnaast proberen de chatoperators je de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben, met daarbij een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichtjes zijn minimaal 75 cent per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een creditpakket vooruitbetalen van minstens €74,99. Anderzijds kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- per chatbericht. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de gebruikers van rijpeaffaire. Al poberen ze vaak de indruk te wekken dat ze wel je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op rijpeaffaire.nl?

Ben jij een van de profielen op rijpeaffaire, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel betere alternatieven waar je wel echte seksdates kunt scoren. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor rijpeaffaire.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze partijen nooit gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte profielen.