logo Cheatclub.nl

Cheatclub.nl

Niet tevreden over Cheatclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Cheatclub is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. cheatclub berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cheatclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cheatclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cheatclub review

Cheatclub is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je minstens tien euro een bundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op cheatclub.nl?

Dus ben je aangemeld op cheatclub, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor cheatclub.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

cheatclub uitschrijven

Je cheatclub account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel (of surf naar "cheatclub.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je cheatclub eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!