logo Cougarlife.nl

Cougarlife.nl

10
Niet tevreden over Cougarlife.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cougarlife is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. cougarlife berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cougarlife.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cougarlife zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cougarlife review

Cougarlife is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met overdreven veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je minimaal voor 10 euro een bundel moet inkopen. De kosten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op cougarlife.nl?

Dus ben je ingeschreven op cougarlife, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor cougarlife.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

cougarlife uitschrijven

Je cougarlife account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel icoontje (directe link "cougarlife.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je cougarlife eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!