logo Cougardate.eu

Cougardate.eu

Niet tevreden over Cougardate.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Cougardate is een erotische datingsite met neppe profielen. Tevens worden de berichtjes beantwoord door betaalde chatters. Ontdek wat experts over cougardate.eu zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door experts. Bekijk wat de betere seks datingsite zijn met echte profielen en zonder fake berichten van chatoperators

cougardate review

cougardate is een seks dating site met daarop nep profielen die door hunzelf zijn ontwikkeld. De berichten die je binnen krijgt worden bijna allemaal geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt reageren moet je daarvoor betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je meteen een credit bundel betalen van minstens €17,50 tot bijna €220 per aankoop. Hoe duurder de creditpakket des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Aan de andere kant zijn de kosten met het grootste creditpakket nog gewoon €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket rekenen ze zomaar 1,75 euro per bericht. Daarna is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte ontmoetingen te scoren via deze datingsite al zeggen ze vaak dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Cougardate.eu?

Dus ben je aangemeld op cougardate, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor cougardate.eu. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

cougardate profiel verwijderen

Meestal maken dit soort casual dating websites het de gebruiker zo moeilijk als mogelijk om je er weer uit te schrijven. Gelukkig wisten de datingexperts de beste weg te vinden om je cougardateprofiel te verwijderen. Om je cougardate profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://cougardate.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te beëindigen

Let op: Je cougardate eventuele resterende credits en chat gesprekken komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Aart (27 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Cougardate.eu niet aan Het doet me pijn om hier te lezen hoe andere ook goed

Het doet me pijn om hier te lezen hoe andere ook goed geflashed zijn, dit kunnen ze toch niet maken? Het idee weken dat je praat met een persoon terwijl dit helemaal niet waar is.

auteur van de beoordeling
Iem (31 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Cougardate.eu niet aan De profielen zien er goed uit maar dan kom je er ook

De profielen zien er goed uit maar dan kom je er ook achter dat ze nep zijn omdat ze geen enkele andere foto kunnen sturen. begin er niet aan gr. Iem

auteur van de beoordeling
Rutger (79 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad Cougardate.eu niet aan Of het ligt aan mij of het is gewoon niet mogelijk om een

Of het ligt aan mij of het is gewoon niet mogelijk om een date met een cougar te realiseren.