Screenshot van Neukaffaire.nl

Neukaffaire.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Neukaffaire is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. neukaffaire berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operator. Lees waarom onze experts neukaffaire.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukaffaire zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukaffaire review

neukaffaire.nl is een sex date platform dat gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde nep gebruikers. Dit wordt tevens ook bevestigd beneden aan hun website verborgen in het midden van de onduidelijke tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op neukaffaire zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van berichten moet je kosten betalen per bericht. Tevens worden alle reacties die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door chat operators. Wanneer je op zo een chat in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een ingehuurde berichten centrale. Deze mensen krijgen vaak een vergoeding per berichtje dat ze versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na de eerste keer inloggen overerstelpt door de soms honderden chat verzoeken van deze zelf gecreëerde leden. Daarbij gaat het meestal om aantrekkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen ze je de gedachte te geven belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in . Uiteraard is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per bericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk credits vooruitbetalen van minstens €74,99. Anders kost het je al snel €1,- euro per chatbericht. Desondanks is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren met de profielen op neukaffaire. Al doen ze bijna altijd overkomen dat ze wel graag willen daten. Toch hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op neukaffaire.nl?

Ben je een van de gebruikers van neukaffaire, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel goedkopere websites waar je wel echte seks dates kunt regelen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 sexdating sites de beste alternatieven voor neukaffaire.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders nooit gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
JackDaniels (45 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Neukaffaire.nl niet aan Die sporen niet, die willen het toch een beetje echt laten

Die sporen niet, die willen het toch een beetje echt laten overkomen. Hier heb je direct door dat het fake profielen zijn, de eerste berichten lijken wel heel erg geautomatiseerd. Komen totaal niet overeen met het profiel wat ik had aangemaakt daar. Als je het niet geloofd en de vrouwen hebben veel foto's, vraag eens direct naar een foto waarom ze een bordje vasthouden met hun naam erop. Ik weet het antwoord al, probeer maar?