Screenshot van Stiekemflirten.nl

Stiekemflirten.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Stiekemflirten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. stiekemflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts stiekemflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor stiekemflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Stiekemflirten review

Stiekemflirten is een fake datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overrompelt met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst €10,- een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op stiekemflirten.nl?

Dus ben je lid van stiekemflirten, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor stiekemflirten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

stiekemflirten account verwijderen

Je stiekemflirten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "stiekemflirten.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account geheel te verwijderen.

Let op: Je stiekemflirten eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je profiel!