logo Onlinevreemdgaan.nl

Onlinevreemdgaan.nl

9
Niet tevreden over Onlinevreemdgaan.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlinevreemdgaan is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. onlinevreemdgaan berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onlinevreemdgaan.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlinevreemdgaan zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlinevreemdgaan review

Onlinevreemdgaan is een neppe datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overladen met overdreven veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste €10,- credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Echter is het nooit mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op onlinevreemdgaan.nl?

Dus ben je een van de profielen op onlinevreemdgaan, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor onlinevreemdgaan.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor jou.

onlinevreemdgaan uitschrijven


Je onlinevreemdgaan account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "onlinevreemdgaan.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je onlinevreemdgaan eventuele tegoed ben je wel kwijt hierna!