logo Affairemarktplaats.nl

Affairemarktplaats.nl

Niet tevreden over Affairemarktplaats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Affairemarktplaats is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. affairemarktplaats berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts affairemarktplaats.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor affairemarktplaats zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Affairemarktplaats review

Affairemarktplaats is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overspoeld met vele chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal €10,- credits moet nemen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op affairemarktplaats.nl?

Dus ben je aangemeld op affairemarktplaats, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor affairemarktplaats.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

affairemarktplaats account verwijderen

Je affairemarktplaats account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "affairemarktplaats.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je affairemarktplaats eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!