logo Cheatpoint.nl

Cheatpoint.nl

Niet tevreden over Cheatpoint.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cheatpoint is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. cheatpoint berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cheatpoint.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cheatpoint zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cheatpoint review

Cheatpoint is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op cheatpoint.nl?

Dus ben je een van de leden van cheatpoint, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor sexdating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor cheatpoint.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

cheatpoint uitschrijven


Je cheatpoint account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "cheatpoint.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je cheatpoint eventuele contact punten komen direct te vervallen hierna!