logo Affairemarkt.nl

Affairemarkt.nl

Niet tevreden over Affairemarkt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Affairemarkt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. affairemarkt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts affairemarkt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor affairemarkt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Affairemarkt review

Affairemarkt is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je ten minste voor tien euro een creditpakket moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al laten ze meestal overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op affairemarkt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van affairemarkt, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het eens te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating met echte leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor affairemarkt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

affairemarkt profiel verwijderen

Je affairemarkt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "affairemarkt.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je affairemarkt eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Derk (33 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Affairemarkt.nl niet aan Tja, sta je dan in je

Tja, sta je dan in je hempie. Betrapt door mijn vrouw ook nog eens maar die is alleen maar blij dat de site fake was. Die is meer secuur dan ik toen ze mijn confronteerde met de site. Maar de spanning om een affaire aan te gaan is te groot, ik kan de verleiding niet weerstaan. Maar ik moet het toch uit mijn hoofd zetten, jullie geven het ook al aan maar de drang blijft. Ik ben te goedgelovig maar besef mij wel heel goed dat je na drie maanden chatten met een vrouw een date had moeten hebben. Mijn verstand moet het overnemen van mijn affairedrang.

auteur van de beoordeling
Hugo (42 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Affairemarkt.nl niet aan Als je opzoek bent naar een affaire via affairemarkt dan

Als je opzoek bent naar een affaire via affairemarkt dan klopt het dat je niets vind. Hoop geblaat, weinig wol!

auteur van de beoordeling
Vd Broek (54 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Affairemarkt.nl niet aan Na besloten te hebben om een affaire aan te gaan kwam ik

Na besloten te hebben om een affaire aan te gaan kwam ik terecht op de site affairemarkt. Maar die site beloofd je van alles maar het gebeurd niet. Ik heb er veel geld in gestoken omdat ik juist discreet opzoek was naar een affaire. Ik vind een maand opzoek en er bijna 300€ insteken wel meer dan voldoende. Wat je ervoor terug krijgt, niks nada nakkes