logo Ikwiljewel.nl

Ikwiljewel.nl

Niet tevreden over Ikwiljewel.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ikwiljewel is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. ikwiljewel berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ikwiljewel.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ikwiljewel zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ikwiljewel review

Ikwiljewel is een fake datingsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overrompelt met overdreven veel berichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je ten minste 10 euro een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je neemt des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om echte dates te hebben, al zeggen ze vaak dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op ikwiljewel.nl?

Dus ben je een van de leden van ikwiljewel, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor ikwiljewel.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.