logo Geilemannen.com

Geilemannen.com

Niet tevreden over Geilemannen.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilemannen is een fictieve casual dating site dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat onze experts over geilemannen.com zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor geilemannen, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Geilemannen review

Geilemannen is een fictieve seks dating website met voornamelijk door hunzelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met vele berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op Geilemannen.com?

Toevallig een gebruiker van geilemannen? Wij raden je aan om je daar meteen uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere website voor sexdating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor geilemannen.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je berichten tegoed te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

geilemannen profiel verwijderen

Om je lidmaatschap op geilemannen te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je geilemannen-profiel.
  2. Als tweede klik je op de button "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "geilemannen.com/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je lidmaatschap direct te verwijderen. Na het drukken op de link is je account meteen verwijderd.

Let op: Je geilemannen eventuele credits en berichtjes vervallen direct na het verwijderen van je account!