logo Flairdate.nl

Flairdate.nl

Niet tevreden over Flairdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flairdate is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flairdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flairdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flairdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flairdate review

Flairdate is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overspoeld met tientallen berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste 10 euro een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Echter is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flairdate.nl?

Dus ben je een van de leden van flairdate, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor sex dating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor flairdate.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.