logo Amateursexkontact.nl

Amateursexkontact.nl

Niet tevreden over Amateursexkontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateursexkontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. amateursexkontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateursexkontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateursexkontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateursexkontact review

Amateursexkontact is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je minimaal 10 euro een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op amateursexkontact.nl?

Dus ben je een van de leden van amateursexkontact, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor amateursexkontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

amateursexkontact account verwijderen


Je amateursexkontact account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "amateursexkontact.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je amateursexkontact eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je profiel!