logo Datingsupport.nl

Datingsupport.nl

Niet tevreden over Datingsupport.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datingsupport is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. datingsupport berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts datingsupport.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingsupport zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingsupport review

datingsupport.nl is een sex dating site die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf toegevoegde fake gebruikers. Dit wordt tevens vermeldt in de footer hun website weggestopt in de kleine letters. Zo zeggen ze: "De profielen op datingsupport zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chat berichten moet je betalen per bericht. Daarbij worden alle berichten die je ontvangt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je op zo een chat reageerd wordt het bericht beantwoord door een betaalde berichten centrale. Deze chatters krijgen veelal een klein percentage per berichtje dat ze versturen. Vaak word je kort na het activeren van je account bedolven door de tientallen reacties van dit soort gemodereerde leden. Hierbij gaat het vooral om sexy vrouwen.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de voorbeelding te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een date in . Dit terwijl het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van chatberichten zijn minimaal 0,75 euro per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een credit bundel vooruitbetalen van €74,99. Anderzijds kost het je al gauw €1,- per credit. Desondanks is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te hebben met de leden op datingsupport. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze juist graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op datingsupport.nl?

Heb je je al ingeschreven op datingsupport, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel betere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor datingsupport.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites nooit gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers.