logo Relaties.nu

Relaties.nu

13
Niet tevreden over Relaties.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Relaties is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. relaties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relaties.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor relaties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relaties review

Relaties is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op relaties.nu?

Dus ben je ingeschreven op relaties, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder nep leden. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor relaties.nu. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

relaties uitschrijven


Je relaties account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "relaties.nu/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je relaties eventuele contact punten vervallen direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
John doe (35 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Relaties.nu niet aan Ik heb echt geïnvesteerd om een relatie te krijgen

Ik heb echt geïnvesteerd om een relatie te krijgen maar een relatie zoeken was te mooi om waar te zijn. Ik ga voorlopig lekker genieten van mijn centjes ipv ze uit te geven aan dit soort sites. Die andere die eerlijk zijn volgens safedate geloof ik ook niet zo in. Ga het niet proberen meer, opgegeven in de zoek naar een relatie.