logo Omaflirt.com

Omaflirt.com

Niet tevreden over Omaflirt.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omaflirt-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. omaflirt-com berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts omaflirt.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor omaflirt-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Omaflirt-com review

omaflirt.com is een casual dating site dat uitsluitend gebruik maakt van zelf gemodereerde nep profielen. Dit wordt ook bevestigd onder aan de pagina verborgen tussen de lastig te lezen tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op omaflirt-com zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van chat berichten moet je kosten betalen per berichtje. Daarbij worden alle berichtjes die je ontvangt systematisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je op zo een berichtje reageerd wordt het berichtje gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze chatters krijgen veelal een vaste vergoeding per chatbericht dat ze versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na de inschrijving overdonderd door binnenstormende chat verzoekjes van dit soort fake leden. Hierbij gaat het vooral om mooie vrouwen.

Niettemin proberen dit soort bedrijven je het idee te geven veel interesse in jou te hebben, en daarbij een date in . Natuurlijk is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn ten minste 75 cent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een bundel inkopen van ten minste €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- per bericht. Echter is het in alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen met de gebruikers op omaflirt-com. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze juist wel willen afspreken. Daarentegen hebben deze chatters als doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op omaflirt.com?

Ben jij een van de leden van omaflirt-com, dan adviseren wij je om je daar ook snel weer af te melden. Bovendien bestaan er wel betrouwbaardere datingsites waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 sexdate platforms de beste alternatieven voor omaflirt.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ferry (44 jaar) 15 Jul 2018
Ik raad Omaflirt.com niet aan Ik heb met twee oma's contact gehad en had een

Ik heb met twee oma's contact gehad en had een leuke flirt. Maar meer is er niet mogelijk, het is te mooi om waar te zijn. Hoeveel geld je er ook insteekt, het is en blijft een fantasie wat je bespreekt. Denk je echt dat er wel een afspraak is te maken, dan wens ik je welterusten. Want je zal in slaap worden gesust en voor je het weed ben je een vermogen kwijt aan die misleiders. Marco Borsato schreef een liedje, de meeste dromen zijn bedrog