Screenshot van Neukpartners.nl

Neukpartners.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden voornamelijk ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chat operators Not Safe!

Neukpartners is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. neukpartners berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukpartners.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukpartners zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukpartners review

Neukpartners is een fake datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op neukpartners.nl?

Dus ben je lid van neukpartners, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor neukpartners.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

neukpartners account verwijderen


Je neukpartners account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "neukpartners.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je neukpartners eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!