logo Amateursex.nl

Amateursex.nl

Niet tevreden over Amateursex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateursex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. amateursex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateursex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateursex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateursex review

Amateursex is een fake dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste tien euro een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze veelal overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op amateursex.nl?

Dus ben je een van de leden van amateursex, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor casual dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor amateursex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

amateursex profiel verwijderen


Je amateursex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "amateursex.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je amateursex eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Xavi (34 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Amateursex.nl niet aan Foto's van extreem knappe dames worden van

Foto's van extreem knappe dames worden van internet geplukt. Heb eens een dame geantwoord want de vrouw wou over een uur langs komen. Maar ze wou eerst nog wel ff chatten. Das niet alleen bij deze site maar bij alle vergelijkbare sites dus ook hier is geen amateursex mogelijk. Uitlokken, happen, credits kopen, opmaken en opnieuw kopen zonder ooit een date te krijgen. Dat is hoe ze daar te werk gaan.

auteur van de beoordeling
Boerenlul (68 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Amateursex.nl niet aan Wat een boerenlul ben ik zeg, normaal had ik scherp

Wat een boerenlul ben ik zeg, normaal had ik scherp geweest. Maar sinds mijn pensioen ben ik wat losser geworden maar de teugels trek ik weer strak. Het zag er wel leuk uit en amateursex sprak mij wel erg aan omdat ik ook maar alleen ben en dat gaat vervelen. Dit heeft mij dus weer even op m'n plekje gezet, ben weer zo scherp als een mes door de boter