logo Pittigdaten.nl

Pittigdaten.nl

Niet tevreden over Pittigdaten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Pittigdaten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. pittigdaten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts pittigdaten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor pittigdaten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Pittigdaten review

Pittigdaten is een neppe dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je registratie overspoeld met overdreven veel reacties van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je ten minste tien euro een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op pittigdaten.nl?

Dus ben je ingeschreven op pittigdaten, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor pittigdaten.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

pittigdaten profiel verwijderen


Je pittigdaten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "pittigdaten.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je pittigdaten eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!