logo Seksdatematch.nl

Seksdatematch.nl

Niet tevreden over Seksdatematch.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021

Seksdatematch is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. seksdatematch berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts seksdatematch.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor seksdatematch zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Seksdatematch review

Seksdatematch is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je op z'n minst tien euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op seksdatematch.nl?

Dus ben je ingeschreven op seksdatematch, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor seksdatematch.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor jou.

seksdatematch profiel verwijderen

Je seksdatematch account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "seksdatematch.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel meteen te verwijderen.

Let op: Je seksdatematch eventuele credits komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jim_nl (73 jaar) 25 mei 2020
Ik raad Seksdatematch.nl niet aan Geen van de benaderde deelnemers ging in op een voorstel

Geen van de benaderde deelnemers ging in op een voorstel voor email contract. Duidelijke allemaal gericht op het genereren van zoveel mogelijke betaalde chat boodschappen. Geen enkel contact dat bruikbaar was. Commerciële bedoening. Niet veel geld aan gespandeerd