logo Discodating.nl

Discodating.nl

Niet tevreden over Discodating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Discodating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. discodating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts discodating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor discodating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Discodating review

Discodating is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je inschrijving overladen met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je minimaal 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al beweren ze bijna altijd dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op discodating.nl?

Dus ben je aangemeld op discodating, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor discodating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

discodating account verwijderen


Je discodating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "discodating.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je discodating eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je profiel!