logo localflirt.nl

localflirt.nl

Niet tevreden over localflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk beheerd door de website zelf Not Safe!!
  • Wel creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!!
  • De berichten op localflirt worden beantwoord door chat operators Not Safe!!
Laatst bijgewerkt op 17 Oct 2021

Fictieve chat berichten en foto's van het internet geplukt

Doelgroep

De naam van de website' localflirt doet je denken dat je hier echte contacten en flirts kunt ontdekken. Op deze website kan iedereen van 18 jaar en ouder terecht, om de liefde van zijn/haar hart te ontdekken. Zo vermelden ze op centrum site localflirt Doorbreek nu je isolement en begin vandaag nog met daten. Het enige wat je op deze website hoeft te doen is een account te maken. Met je account kun je dan gericht zoeken naar de beste date. En wie begrijpt, misschien heb je zelfs de mogelijkheid om vanavond een sexdate te regelen.

Registreren op localflirt

Registreren bij 'localflirt.nl' is eenvoudig en snel. Alles wat je hoeft te doen is op de homepage van de website te klikken op de tab "registreer je gratis". Als je hierop klikt, krijg je een online doorklik soort waarin je een gebruikersnaam, e-mail adres, wachtwoord en andere individuele gegevens moet invoeren, samen met je eigen interesses. Na het verwerken van alle juiste gegevens, en het valideren van de registratie, word je meteen naar een introductie van fictieve profielen gebracht die door chatoperators worden afgehandeld. Je kunt dus meteen beginnen je 3 geheel gratis credits te gebruiken, maar hier praat je in het algemeen met een fictief profiel en het chatgesprek wordt gevoerd door een chatoperator die slechts een klein deel van je betaalde credits krijgt.

Profiel wissen op localflirt.nl

Heb je je hier momenteel aangemeld met het idee de liefde van je leven te ontdekken en wil je nu niet langer van de diensten van de website gebruik maken, dan kun je je uiteraard van deze site uitschrijven.

Je kunt dit doen door:
  • 1) log in op de website
  • 2) bij instellingen ga je naar 'mijn profiel'.
  • 3) Uiterst onderaan deze pagina klik je dan op 'elimineer je profiel'.
  • 4) Bevestig je registratie door op de knop te drukken, dan is het profiel meteen van de site verdwenen.

localflirt Gebruikt een kredietsysteem

Registratie op de website is geheel gratis. Zodra je je werkelijk geregistreerd hebt kun je beperkt gebruik maken van de diensten van de website. Niettemin is er voor het versturen van berichten, flirts, enzovoort een typische vergoeding van 1,20 euro per bericht, die je in de vorm van credits kunt betalen.

De credits zijn te koop in verschillende plannen, maar kosten je minimaal EUR 12,50. Betalen gaat snel, maar credits missen gaat nog sneller. Hoe groter de bundel, hoe goedkoper de credits zijn, maar het zal niet minder dan een euro per bericht zijn. De meest prijzige bundel die ze aanbieden kost je bijna 200 euro.

Opzoek naar contact informatie voor localflirt

Voor opmerkingen of bedenkingen aarzel je niet de klantenservice van de website te bellen door het online type in te vullen en op te sturen. In dit soort moet je bestaan uit een gebruikersnaam, e-mail adres, onderwerp en bericht en het sturen naar de klantendienst Hartenliefde.nl Media 2 Connect B.V. Jan Pietersz. Coenstraat 7 2595 WP Den Haag