logo Gsmsexcontacten.nl

Gsmsexcontacten.nl

Niet tevreden over Gsmsexcontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gsmsexcontacten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gsmsexcontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gsmsexcontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gsmsexcontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gsmsexcontacten review

Gsmsexcontacten is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overspoeld met veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op gsmsexcontacten.nl?

Dus ben je een van de profielen op gsmsexcontacten, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere opties voor casual dating met echte gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor gsmsexcontacten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating sites het beste alternatief is voor jou.

gsmsexcontacten uitschrijven

Je gsmsexcontacten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "gsmsexcontacten.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account permanent te laten verwijderen.

Let op: Je gsmsexcontacten eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!