logo Fetishlover.nl

Fetishlover.nl

Niet tevreden over Fetishlover.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Fetishlover is een nep casual dating site dat gebruik maakt van zelf aangemaakte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde berichten centrales. Kom er achter wat onze experts van fetishlover.nl vinden en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat de betere alternatieven zijn voor fetishlover, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatters

Fetishlover review

Fetishlover is een fake sex dating website met voornamelijk door hunzelf gecreëerde neppe profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je registratie overspoeld met overdreven veel berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal voor tien euro credits moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op Fetishlover.nl?

Toevallig een van de gebruikers van fetishlover? Ons advies is om je ook meteen af te melden en het eens te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor fetishlover.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je tegoed te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

fetishlover profiel verwijderen

Om je lidmaatschap op fetishlover te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op je fetishlover-account.
  2. Als tweede ga je naar "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "fetishlover.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigingsmail om je registratie definitief te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt je inschrijving geheel verwijderd.

Let op: Je fetishlover eventuele contact punten en berichten vervallen direct hierna!