logo Bdsmflirts.nl

Bdsmflirts.nl

Niet tevreden over Bdsmflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bdsmflirts is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. bdsmflirts berichten worden beantwoord door berichten centrale. Lees waarom onze experts bdsmflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bdsmflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bdsmflirts review

bdsmflirts.nl is een erotische dating site dat gebruik maakt van zelf aangemaakte fictieve gebruikers. Dit wordt ook vermeldt aan de onderkant van hun website verstopt in de onduidelijke tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op bdsmflirts zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per bericht. Tevens worden de berichtjes die je binnen krijgt systematisch verstuurd door bots. Wanneer je op zo een reactie reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze personen krijgen over het algemeen een vaste commissie per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na het inschrijven overladen door de soms honderden berichten van fictieve gebruikers. Daarbij gaat het bijna altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een ontmoeting in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal 0,75 euro per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk credits kopen van op z'n minst €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk één euro per berichtje. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke dates te scoren met de gebruikers op bdsmflirts. Al doen ze veelal overkomen dat ze juist graag willen daten. Daarentegen hebben zij als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op bdsmflirts.nl?

Ben jij een van de leden van bdsmflirts, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel goedkopere opties waar je wel echte casual dates kunt vinden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 seks dating sites de beste alternatieven voor bdsmflirts.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Morris (79 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Bdsmflirts.nl niet aan Geen enkel verstand van BDSM hebben en dan op zo;n website

Geen enkel verstand van BDSM hebben en dan op zo;n website als dit zitten? ik weet zeker dat de profielen allemaal nep zijn.