logo Bdsm.pw

Bdsm.pw

Niet tevreden over Bdsm.pw? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Bdsm is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. bdsm berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts bdsm.pw afraden en zie wat de betere alternatieven voor bdsm zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bdsm review

bdsm.pw is een erotisch dating platform die gebruik maakt van door hun zelf toegevoegde nep profielen. Dit wordt ook vermeldt in de footer de pagina verborgen in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op bdsm zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je kosten betalen per bericht. Daarbij worden de chats die je ontvangt systematisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je op zo een reactie reageerd wordt het berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze chatoprators krijgen gewoonlijk een vaste commissie per bericht dat ze ontvangen of versturen. Vervolgens word je direct na de inschrijving bedolven door de soms honderden chatberichtjes van dit soort zelf gecreëerde gebruikers. Daarbij gaat het bijna altijd om mooie dames.

Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een ontmoeting in de planning. Uiteraard is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst credits aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anderzijds kost het je al gauw één euro per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de leden van bdsm. Al poberen ze vaak de indruk te wekken dat ze heel graag je te willen ontmoeten. Doch hebben deze chat oprators als doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op bdsm.pw?

Ben je een van de gebruikers van bdsm, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seksdates kunt hebben. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden seksdating sites de beste alternatieven voor bdsm.pw geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte dames.