logo Bdsmmarkt.nl

Bdsmmarkt.nl

Niet tevreden over Bdsmmarkt.nl? Probeer dan gratis Pimperbook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Bdsmmarkt-nl is een casual dating site met fictieve profielen. Ook worden berichten beantwoord door betaalde chatoperators. Lees wat experts over bdsmmarkt.nl zeggen en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Ontdek wat betrouwbaardere datingsite zijn met echte profielen en zonder chat operators

bdsmmarkt-nl review

bdsmmarkt-nl is een erotische datingsite die gebruik maken van nep profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De reacties die je ontvangt worden hierbij beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichtjes wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje. Daarvoor moet je vaak meteen een heel creditpakket aanschaffen van op z'n minst € 17,50- tot wel €219,50 . Hoe de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd credtis. Anderzijds zijn de kosten bij de meest dure creditpakket nog gewoon €1,10 per bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst €1,75 per chatbericht. Vervolgens is het onmogelijk om offline afspraakjes te scoren met de profielen op deze datingwebsite al zeggen ze meestal dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Bdsmmarkt.nl?

Toevallig een van de gebruikers van bdsmmarkt-nl? Wij adviseren je om je ook per direct uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor bdsmmarkt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

bdsmmarkt-nl account verwijderen

Meestal maken sites als deze het de leden bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze experts de beste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je bdsmmarkt-nl profiel verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://bdsmmarkt.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en geef een reden waarom je je account wilt opzeggen.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je profiel definitief te verwijderen
  5. Let op! Als laatst vragen ze je toestemming om jouw e-mailadres te mogen bewaren om je na het uitschrijven alsnog te kunnen e-mailen. Druk op de button "Annuleren" om jouw account +e-mailadres gegevens geheel te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je bdsmmarkt-nl eventuele tegoed en chat gesprekken verlies je wel direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Spankie (53 jaar) 8 mei 2019
Ik raad Bdsmmarkt.nl niet aan Ik zocht een Meesteres op bdsm markt maar het is net alsof

Ik zocht een Meesteres op bdsm markt maar het is net alsof alle Meesteressen onervaren zijn. Betekent dit dat alles nep is?