logo Kinkysingles.nl

Kinkysingles.nl

Niet tevreden over Kinkysingles.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkysingles is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. kinkysingles berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kinkysingles.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkysingles zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkysingles review

Kinkysingles is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met soms honderden berichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens voor 10 euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al doen ze veelal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op kinkysingles.nl?

Dus ben je aangemeld op kinkysingles, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder nep profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor kinkysingles.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

kinkysingles profiel verwijderen


Je kinkysingles account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "kinkysingles.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je kinkysingles eventuele tegoed ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!