logo Geheimeflirtclub.com

Geheimeflirtclub.com

Niet tevreden over Geheimeflirtclub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geheimeflirtclub-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. geheimeflirtclub-com berichten worden beantwoord door berichten centrale. Lees waarom onze experts geheimeflirtclub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor geheimeflirtclub-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geheimeflirtclub-com review

geheimeflirtclub.com is een erotische datingsite dat gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde nep profielen. Dit wordt tevens vermeldt onder aan hun website weggestopt tussen de slecht zichbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op geheimeflirtclub-com zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je betalen per bericht. Daarnaast worden alle reacties die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de site zelf. Zodra je daarop reageerd wordt dit bericht beantwoord door een ingehuurde chatter. Deze chatters krijgen gewoonlijk een percentage per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Vervolgens word je meteen na de inschrijving overerstelpt door tientallen reacties van dit soort fictieve leden. Daarbij gaat het vrijwel altijd om goed uitziende dames.

Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in het vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichten zijn minimaal 75 eurocent per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een credit bundel kopen van ten minste €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan één euro per chatbericht. Desondanks is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de leden van geheimeflirtclub-com. Al wekken ze veelal de indruk dat ze heel graag willen daten. Toch hebben deze chatters als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op geheimeflirtclub.com?

Ben je al gerigistreerd op geheimeflirtclub-com, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betere opties waar je wel echte seks dates kunt vinden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2000 seks datingsites de beste alternatieven voor geheimeflirtclub.com geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze partijen geen gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen.