logo Lekkerliveflirten.nl

Lekkerliveflirten.nl

Niet tevreden over Lekkerliveflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lekkerliveflirten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. lekkerliveflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lekkerliveflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkerliveflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkerliveflirten review

Lekkerliveflirten is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal tien euro credits moet betalen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op lekkerliveflirten.nl?

Dus ben je een van de profielen op lekkerliveflirten, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor lekkerliveflirten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

lekkerliveflirten profiel verwijderen

Je lekkerliveflirten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "lekkerliveflirten.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je lekkerliveflirten eventuele tegoed vervallen direct na het deactiveren van je account!