logo Omaflirt.nl

Omaflirt.nl

Niet tevreden over Omaflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omaflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. omaflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts omaflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor omaflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Omaflirt review

Omaflirt is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overladen met veel reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro credits moet kopen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze vaak overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op omaflirt.nl?

Dus ben je ingeschreven op omaflirt, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor omaflirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

omaflirt account verwijderen

Je omaflirt account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "omaflirt.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je omaflirt eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Nico (62 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Omaflirt.nl niet aan Heb zo met een 10 vrouwen contact gehad, zogenaamd vrouwen

Heb zo met een 10 vrouwen contact gehad, zogenaamd vrouwen die staan ingeschreven op deze site. Elke keer werd ik mij toch aan het lijntje gehouden doordat ze maar met vragen blijven komen (flirt) waarop je uit eigenlijk wel antwoord moet geven. Het is een sluwe wijze op die manier te flirten met mannen. Het is alleen bedoeld om berichten te ontlokken waarvoor grof betaald moet worden. Geen goed woord over voor die site met fake oma profielen