logo Gaydatemobiel.nl

Gaydatemobiel.nl

Niet tevreden over Gaydatemobiel.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gaydatemobiel is een nep erotische dating site dat gebruik maakt van zelf gemaakte fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door betaalde chatoperators. Lees wat de experts onderzochten op gaydatemobiel.nl en waarom deze datingsite afgeraden wordt door de experts. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor gaydatemobiel, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatters

Gaydatemobiel review

Gaydatemobiel is een fictieve datingsite die gebruik maken van door hunzelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste voor tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot en met de €250,- per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze vaak dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op Gaydatemobiel.nl?

Toevallig lid van gaydatemobiel? Wij adviseren je om je hier meteen af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gaydatemobiel.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

gaydatemobiel account verwijderen

Om jouw account op gaydatemobiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site .
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "gaydatemobiel.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je lidmaatschap direct te verwijderen. Na het klikken op de link wordt jouw registratie officieel verwijderd.

Let op: Je gaydatemobiel eventuele tegoed en berichtjes vervallen direct na het deactiveren van je account!