logo Holland-seksdating.nl

Holland-seksdating.nl

Niet tevreden over Holland-seksdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Holland-seksdating is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. holland-seksdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts holland-seksdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor holland-seksdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Holland-seksdating review

Holland-seksdating is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per credit betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op holland-seksdating.nl?

Dus ben je een van de profielen op holland-seksdating, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder nep leden. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor holland-seksdating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

holland-seksdating uitschrijven


Je holland-seksdating account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "holland-seksdating.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je holland-seksdating eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Hudde (73 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Holland-seksdating.nl niet aan Het kost klauwen met geld en je krijgt er niks voor terug

Het kost klauwen met geld en je krijgt er niks voor terug niet aan beginnen!!!!