logo Chatflirts.nl

Chatflirts.nl

Niet tevreden over Chatflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Chatflirts is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. chatflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatflirts review

Chatflirts is een fake dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je registratie overspoeld met tientallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- credits moet kopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op chatflirts.nl?

Dus ben je aangemeld op chatflirts, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake leden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor chatflirts.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

chatflirts account verwijderen


Je chatflirts account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "chatflirts.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je chatflirts eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!