logo Flirtconnection.nl

Flirtconnection.nl

Niet tevreden over Flirtconnection.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtconnection is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtconnection berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtconnection.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtconnection zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtconnection review

Flirtconnection is een neppe datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overladen met vele reacties van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens voor tien euro een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op flirtconnection.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtconnection, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirtconnection.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

flirtconnection profiel verwijderen

Je flirtconnection account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtconnection.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je flirtconnection eventuele contact punten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!