Screenshot van Neuktijgers.nl

Neuktijgers.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Neuktijgers is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. neuktijgers berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts neuktijgers.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neuktijgers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neuktijgers review

neuktijgers.nl is een sexdating platform wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangemaakte nep members. Dit wordt ook vermeldt in de footer de website verstopt tussen de onduidelijke tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op neuktijgers zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je betalen per berichtje. Daarnaast worden de reacties die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je daarop in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een betaalde chat operator. Deze personen krijgen over het algemeen een vast percentage per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Vaak word je binnen de kortste keren na de registratie overrompelt door soms honderden chat berichtjes van dit soort gemodereerde profielen. Daarbij gaat het meestal om mooie vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je de gedachte te geven erg veel interesse in je te hebben, en daarbij een afspraakje in . Uiteraard is het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een bundel inkopen van minstens €74,99. Anderzijds kost het je al snel meer dan één euro per chatbericht. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren met de gebruikers van neuktijgers. Al laten ze veelal overkomen dat ze wel graag je beter te willen leren kennen. Toch hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op neuktijgers.nl?

Heb je je toch aangemeld neuktijgers, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel goedkopere websites waar je wel echte erotische dates kunt hebben. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 sex date platformen de beste alternatieven voor neuktijgers.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Nuts (59 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Neuktijgers.nl niet aan Mijn anti virus geeft neuk tijgers aan als

Mijn anti virus geeft neuk tijgers aan als onveilig. Ik weet niet waarom maar ik vertrouw erop dat mijn anti virus het goed heeft. Als dit al niet veilig is dan is een date zoeken daar al helemaal niet veilig. Zullen wel nep profielen zijn