Screenshot van Sexhulst.nl

Sexhulst.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!

Sexhulst is een casual dating site met fictieve profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Lees wat experts onderzochten op sexhulst.nl en waarom deze datingsite afgeraden wordt door experts. Kijk wat de eerlijke datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

sexhulst review

sexhulst is een erotische datingsite dat gebruik maakt van neppe profielen die ze zelf hebben aangebracht. De reacties worden in vrijwel alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt ingaan moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je vaak meteen een creditpakket vooruitbetalen van ten minste meer dan zeventien euro tot en met 219,50 euro . Hoe de credit pakket des te lager de kosten per credtis. Desondanks betaal je met het grootste creditpakket als nog wel minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je al 1,75 euro per berichtje. Uiteindelijk is het onmogelijk om echte dates te hebben al laten ze bijna altijd overkomen dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Sexhulst.nl?

Dus ben je een van de profielen op sexhulst, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating met echte profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor sexhulst.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

sexhulst profiel verwijderen

Meestal maken dit soort casual dating websites het de leden vrijwel onmogelijk om je profiel te verwijderen. Gelukkig wisten onze datingexperts de beste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Om je account te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna surf je naar: "http://sexhulst.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je sexhulst eventuele credittegoed en berichtjes komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gieltje (66 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Sexhulst.nl niet aan ben al een tijdje actief op

ben al een tijdje actief op sexhulst.nl en ophet begin liep lekker soepel. veel verschillende vrouwen gesproken en ook leuke chats op een gegeven moment kwam ik steeds vaker berichten tegen die ik eerder gezien had en kreeg ik een vermoeden dat ik tegen dezelfde persoon aan het. praten was , maar wel met een ander profiel. sinds dien ben ik gaan testen of ik echt tegen nepprofielen of een. zelfde persoon. aan het praten was. na een tijdje wist ik het zeker dit is fake !!

auteur van de beoordeling
Joery (41 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Sexhulst.nl niet aan De berichten kosten mij een godsvermogen en daar blijft

De berichten kosten mij een godsvermogen en daar blijft het bij is schaf een hoop aan en word gedwongen meer aan te schaffen!

auteur van de beoordeling
Rome (70 jaar) 6 mei 2019
Ik raad Sexhulst.nl niet aan Dure pakketten, dure berichten en nooit een date

Dure pakketten, dure berichten en nooit een date geweest. Zelfs niet in de buurt gekomen van een date, sex in Hulst had ik dus sowieso nooit gevonden. Dat is mijn ervaring en daarmee kan ik andere waarschuwen.

auteur van de beoordeling
Mari (50 jaar) 24 april 2019
Ik raad Sexhulst.nl niet aan U bent gewaarschuwd, weet waar u aan begint

U bent gewaarschuwd, weet waar u aan begint