logo Plassex-date.nl

Plassex-date.nl

Niet tevreden over Plassex-date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Plassex-date is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. plassex-date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts plassex-date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor plassex-date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Plassex-date review

Plassex-date is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overladen met veel chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je minstens tien euro een bundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op plassex-date.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van plassex-date, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating met echte profielen. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor plassex-date.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

plassex-date profiel verwijderen

Je plassex-date account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "plassex-date.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je plassex-date eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!