logo Heteflirt.nl

Heteflirt.nl

Niet tevreden over Heteflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heteflirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. heteflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heteflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heteflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heteflirt review

Heteflirt is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overspoeld met tientallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal voor tien euro een creditbundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op heteflirt.nl?

Dus ben je lid van heteflirt, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor heteflirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

heteflirt account verwijderen


Je heteflirt account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "heteflirt.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je heteflirt eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!