logo Contactensite.nl

Contactensite.nl

14
Niet tevreden over Contactensite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactensite is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. contactensite berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactensite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactensite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactensite review

Contactensite is een fake datingsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op contactensite.nl?

Dus ben je een gebruiker van contactensite, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor contactensite.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

contactensite profiel verwijderen

Je contactensite account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "contactensite.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel meteen te verwijderen.

Let op: Je contactensite eventuele tegoed vervallen direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Niels (81 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Contactensite.nl niet aan Ik weet het niet, ik wou me aanmelden op de contacten site

Ik weet het niet, ik wou me aanmelden op de contacten site maar ik vind het er wel heel slecht uitzien. Het komt niet erg betrouwbaar over.