logo Chatslet.net

Chatslet.net

9
Niet tevreden over Chatslet.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chatslet is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. chatslet berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts chatslet.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatslet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatslet review

chatslet.net is een erotisch dating platform die uitsluitend gebruik maakt van zelf gemodereerde neppe leden. Dit schrijven ze onder aan de pagina verborgen in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op chatslet zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Tevens worden berichten die je krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Zodra je daarop reageerd wordt dit bericht beantwoord door een betaalde chat operator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Vervolgens word je direct na de eerste keer inloggen overspoeld door de tig tallen chat verzoekjes van dit soort fictieve leden. Tevens gaat het meestal om goed uitziende vrouwen.

Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Uiteraard is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van berichtjes zijn ten minste 75 eurocent per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een credit bundel inkopen van minstens €74,99. Anders betaal je al snel €1,- per chatbericht. Vervolgens is het niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben met de leden op chatslet. Al laten ze meestal overkomen dat ze heel graag je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op chatslet.net?

Ben jij een van de leden van chatslet, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betere opties waar je wel echte seksdates kunt scoren. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 sexdating sites de beste alternatieven voor chatslet.net gevonden. Vanzelfsprekend maken deze partijen geen gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen.