logo Seksdate.eu

Seksdate.eu

Niet tevreden over Seksdate.eu? Probeer dan gratis Pimperbook
  • Profielen zijn bijna alleen beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021

Seksdate-eu is een seks dating site met fictieve profielen. Daarnaast worden berichtjes beantwoord door ingehuurde chatoperators. Ondervind wat experts over seksdate.eu zeggen en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door ons. Ontdek wat de eerlijke datingsite zijn met echte profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

seksdate-eu review

seksdate-eu is een dating site met nep profielen die deze website zelf hebben ontwikkeld. De berichten die je ontvangt worden vrijwel altijd geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want zodra je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht. Bovendien moet je in de meeste gevallen ook gelijk een hele bundel vooruitbetalen van ten minste meer dan 17 euro, oplopend tot tegen de €220 euro per creditpakket. Hoe hoger de credit pakket des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Anderzijds betaal je met het grootste credit-bundel nog gewoon €1,10 per bericht. Bij de laagste aankoop betaal je zomaar al 1,75 euro per verstuurd bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen via deze site al doen ze meestal overkomen dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Seksdate.eu?

Toevallig lid van seksdate-eu? Ons advies is om je daar ook gewoon af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor seksdate.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

seksdate-eu account verwijderen

Vaak maken sites als seksdate.eu het jou zowat onmogelijk om je er uit te schrijven. Natuurlijk wisten onze datingexperts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Om je account op te zeggen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://seksdate.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je registratie stop te zetten

Let op: Je seksdate-eu eventuele credittegoed en berichten geschiedenis ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bo (20 jaar) 3 juni 2019
Ik raad Seksdate.eu niet aan Enorm klote dat ze hier misbruik maken van mensen die

Enorm klote dat ze hier misbruik maken van mensen die serieus opzoek zijn naar een date, seksdate staat bij mij op de zwarte lijst.

auteur van de beoordeling
Moos (41 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Seksdate.eu niet aan Ik word er verdrietig van als ik er over na denk hoeveel

Ik word er verdrietig van als ik er over na denk hoeveel mensen hier al ingestonken zijn, ik kom er zoals altijd weer telaat achter. trap er niet in en geef je geld ergens anders uit!

auteur van de beoordeling
Dex (56 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Seksdate.eu niet aan Seksdate

Seksdate?! Dat komt er nooit van probeer nu al weken af te spreken en dat werkt niet via deze website.

auteur van de beoordeling
Salvador (45 jaar) 29 april 2019
Ik raad Seksdate.eu niet aan Ik wou me daar inschrijven maar als ik de review lees dan

Ik wou me daar inschrijven maar als ik de review lees dan kan ik dat beter niet gaan doen. Een seksdate zoeken is leuk maar het moet wel eerlijk gebeuren.

auteur van de beoordeling
BlackHorse (52 jaar) 17 juli 2018
Ik raad Seksdate.eu niet aan WIE KAN MIJ

WIE KAN MIJ HELPEN?Ik ben erachter gekomen dat het allemaal fake is maar ik kan nergens vinden wat ze met mijn foto's doen en persoonlijke gegevens. Is er iemand die dat kan vertellen/duidelijk maken? Ik vind dit een kwalijke zaak en ik maak mij er wel een beetje zorgen over moet ik bekennen. Ik heb zelf het internet afgestruind maar ik kan er niets over vinden.