logo Leukcontactmaken.nl

Leukcontactmaken.nl

9
Niet tevreden over Leukcontactmaken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Leukcontactmaken is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. leukcontactmaken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts leukcontactmaken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor leukcontactmaken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Leukcontactmaken review

Leukcontactmaken is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minimaal €10,- een bundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft des te minder je betaald per bericht. Uiteraard is het niet mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op leukcontactmaken.nl?

Dus ben je een van de leden van leukcontactmaken, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder nep profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor leukcontactmaken.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

leukcontactmaken uitschrijven

Je leukcontactmaken account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "leukcontactmaken.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je leukcontactmaken eventuele contact punten verlies je wel direct na het deactiveren van je account!