logo Flirtland.nl

Flirtland.nl

Niet tevreden over Flirtland.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtland is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtland berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtland.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtland zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtland review

Flirtland is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overspoeld met tientallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al beweren ze vaak dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op flirtland.nl?

Dus ben je lid van flirtland, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere opties voor seksdating met echte leden. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirtland.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtland profiel verwijderen

Je flirtland account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "flirtland.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je flirtland eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!