logo Regio-flirts.nl

Regio-flirts.nl

9
Niet tevreden over Regio-flirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Regio-flirts is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. regio-flirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts regio-flirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor regio-flirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Regio-flirts review

Regio-flirts is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overladen met tientallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je op z\'n minst voor tien euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze vaak overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op regio-flirts.nl?

Dus ben je een van de leden van regio-flirts, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor sex dating met echte profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor regio-flirts.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

regio-flirts account verwijderen


Je regio-flirts account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "regio-flirts.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je regio-flirts eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!