logo Hollandsex.nl

Hollandsex.nl

Niet tevreden over Hollandsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hollandsex is een fake seks dating site die gebruik maken van door hunzelf gemaakte neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatoperators. Kom er achter wat onze experts over hollandsex.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door ons. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor hollandsex, met eerlijke profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Hollandsex review

Hollandsex is een neppe datingsite met zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overladen met overdreven veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €250,- per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Hollandsex.nl?

Toevallig aangemeld op hollandsex? Wij raden je aan om je daar meteen profiel te verwijderen en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte leden. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hollandsex.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

hollandsex uitschrijven

Om je profiel op hollandsex te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je profiel.
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "hollandsex.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingsmail om je inschrijving direct te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt je profiel meteen verwijderd.

Let op: Je hollandsex eventuele tegoed en berichten ben je wel kwijt na deze aktie!