logo Datehier.nl

Datehier.nl

Niet tevreden over Datehier.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datehier is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. datehier berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts datehier.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datehier zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datehier review

datehier.nl is een sex datingsite dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte nep members. Dit wordt ook bevestigd beneden aan hun website verborgen tussen de kleine lettertjes. Zo zeggen ze: "De profielen op datehier zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je kosten betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle berichten die je ontvangt automatisch verstuurd door de site zelf. Zodra je hierop reageerd wordt dit bericht beantwoord door een chat operator. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een vast bedrag per bericht dat ze versturen. Daarnaast word je kort na de eerste keer inloggen overspoeld door de tientallen berichtjes van fictieve profielen. Daarbij gaat het bijna altijd om sexy dames.

Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de voorbeelding te geven veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van echte dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel een bundel aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anderzijds kost het je al gauw meer dan €1,- euro per credit. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de gebruikers van datehier. Al beweren ze veelal dat ze wel graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op datehier.nl?

Ben jij een van de profielen op datehier, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte casual dates kunt hebben. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 casual dating sites de beste alternatieven voor datehier.nl gevonden. Uiteraard maken deze datingsites geen gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
TijgerMan (60 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Datehier.nl niet aan Mooie site alleen jammer dat alles nep

Mooie site alleen jammer dat alles nep is. Een site met fictieve profielen. Who's next!